DIGERÅSEN - NY PRINSESSEHYTTE - PANORAMA - GRENSER TIL FRIAREAL - STOR EIERTOMT - KR 2.990.000,-

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet med STORSLÅTT utsikt. Grenser til stort friareal. Komplett leveranse med selveiertomt og innflytningsklar hytte.


• Praktisk, sørvendt, solrik og stor selveiertomt.
• Panoramautsikt.
• Ski inn/ut til alpinbakken i Digeråsen.
• Langrennseløype rett utenfor døra som går inn på Birkentraséen - her kan du teste formen over fjellet til Sjusjøen.
• Utsikt til startsletta for Birken fra hytta.
• Egen golfbane ved innkjøringen til Digeråsen.
• Svært barnevennlig område.Dette er et godt alternativ til deg som ønsker et mindre hytteområde enn Sjusjøen og Trysil, men likevel ha de samme mulightene i form av ski inn/ut, langrennsløype som går inn på Birkenløypa, golfbane, sykkeltrasé, eldorado for jakt og fiske m.m.

Generelt

Prinsessehytte med 39 kvadratmeter stue/kjøkkenløsning. Høyt under taket og store vinduer i front og gavl - gir god romfølelse samtidig som man får naturen inn i hytta. 3 soverom + sovehems over badet. Stor utebod/smørebod. Overbygget inngangsparti og to overbygde terrasser. Mulighet for gjesteotalett og badstue, se 3D tegning. Også mulighet for å bygge inn terrassene slik at man får større stue og større hovedsoverom/flere soverom.

Adkomst/Tomteforhold

Praktisk adkomst med parkering helt inntil hytta og inngangen. Tomta leveres grovplanert med parkering som er ferdig gruset. Forøvrig i det vesentlige naturtomt.Selveiertomt Det er verdt å merke seg at dette er en selveiertomt. Selveiertomter har betydelig høyere verdi enn festetomter. De fleste fagmiljøer anser også en selveiertomt som tryggere og sikrere enn en festetomt.

Tilpasninger og valg

Det er muligeht for en rekke tilpasninger og valg på denne hyttetypen. Dette gjelder utvidelse av hytte både i form av innbygging av terrassene, hems over soveromsfløyen og utvidelse i lengderetningen.

Videre er det mulighet for å få tegnet sitt eget kjøkken med kaffemaskin, vinskap, kjøkkenøy eller hva det måtte være. Det er også mulighet for badstue, gjestetoalett m.m.

Vennligst ta kontakt for nærmere informasjon rundt tilpasninger og valg.

Innhold

Nøkkelferdig hytte med grunning og to strøk beis utvendig, torv på taket, skiferflis med varmekabel i hallen, fliser med varmekabel på badet, fliser i dusjnisje, Peisovn med pipe, Huseby kjøkkeninnredning med Siemens hvitevarer i stål, heltre dører med gummiforinger, eikeparkett, ekstra tykk panel, profilert listverk m.m.

Standard

Høy kvalitet på materialvalg og finish. Velforening mv.Pliktig medlemskap i velforening. Se prospekt.Omkostninger:Se prospekt. BudgivningVi selger etter prinsippet 'førstemann til mølla'. Kontrakt og oppgjørSe prospekt.Alle bilder i annonsen er illustrasjonbilder fra hytter av tilsvarende utførelse. Vi tar forbehold om feil i markedsmatriell.  

Malmlaft Eiendom AS ble stiftet i 1997. Selskapet har de siste fire årene solgt 200 nøkkelferdige hytter til en samlet sum på 530 MNOK. Vi kan vise en tilsvarende hytte, gjerne i kombinasjon med tomtebefaring og en gjennomgang av prospektet. Vennligst ta kontakt for avtale om visning.

Se kart over området
2.990.000,-
3
1700 m2
På fjellet