'

SOLGT! FAGERÅSEN - 860 MOH - GRENSER TIL FRIAREAL - NY HYTTE MED 5 SOV - 2 BAD - LOFTSTUE ± KR 6.490.000,-

Beliggenhet

Ferdig bygget hytte med unik beliggenhet helt øverst i Fageråsen, 860 moh. Grensende til friareal og snaufjell. Sør/vestvendt og solrikt. Usjenert terrasse. Oppkjørt langrennsløype og ski inn/ut direkte utenfor hytta. Fageråsen er det høyest beliggende hytteområdet i Trysilfjellet og dermed også det mest snøsikre.Barnevennlig område, med snømannen Valle og egne barneområder. Mountain Resort Trysil med spisesteder, innendørs og utendørs basseng innenfor fem minutters gange fra hytta. Med 31 heiser og 65 nedfarter er har Trysilfjellet noe å by på for alle nivåer. Alpinanlegget har hele seks stolheiser - fire av dem er 6-seters ekspressheiser, som raskt og komfortabelt tar deg opp i Trysils 65 bakker.Gangavstand (400m) til sportsbutikk, skiskole, skiutleie, dagligvare, pub og restaurant.

Generelt

Ferdig bygget Malmlafthytte på 122 kvm med god arealutnyttelse, flott interiør og eksteriør og meget god kvalitet:
• Åpen spisestue/kjøkkenløsning med svært påkostet kjøkken fra Huseby og stor spiseplass, samt koselig sofakrok.
• Loftstue med en lun atmosfære. Store vinduer mot sør hvor man ser direkte mot langrennsløypa, ski inn/ut og til Trysilfjellet.
• 5 soverom med totalt 10 sengeplasser. 3 av soverommene har plassbygde senger med integrerte garderobeløsninger.
• Designbad i 1. etg med dobbeldusj, steinvask, designspeil, ekstra store fliser m.m.
• Designbad i 2. etg med integrert vaskemaskin og tørketrommel som er skjult under en spesialtilpasset benk. Steinvask, flislagt dusjnisje m.m.
• Entré med skiferfliser (30cm
•60cm) på gulv og varmekabler.
• Egen utebod. Innvendig bod under trapp og en liten oppbevaringsplass i tilknytning til loftstuen.
• Romslig terrasse med rekkverk beliggende mot friarealet i sør.
• Overbygget inngangsparti med påkostet dobbeltdør og tilknyttet terrasse med rekkverk.

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst. Biloppstillingsplass inntil hytta.

Møbelpakke

Hytta kan selges med komplett møbelpakke. Dette inkluderer alt som fremkommer på bilder/visning. Pris for komplett møbelpakke er kr 390.000,-.

Innhold

Hytta er bygd i Malmlaftkvalitet. Støpt betongsåle med radonsikring. Tradisjonelt bindingsverk med elementer av stavlaftutseende.Overbygget inngangsparti og terrasse med rekkverk.Utvendig grunning og to strøk beis, shingel på taket, eikeparkett, heltre dører, Husebykjøkken, Siemens hvitevarer, fliser med varmekabel på badegulv, fliser med varmekabel i inngangspartiet, gulvvarme i kjøkken/stue/spisestue, panelovner i loftstue og soverom.Hytta er bygd etter de til enhver tid gjeldende byggeregler i plan– og bygningsloven.

Standard

Høy standard på både materialvalg, kvalitet og finish. Vi viser deg gjerne dette!Serviceavtale mv.Se prospekt. Omkostninger:Se prospekt. BudgivningSelges etter prinsippet 'førstemann til mølla'. Kontrakt og oppgjørSe prospekt. Vi tar forbehold om feil i markedsmatriell. Alle bilder og film er fra denne aktuelle hytta som nå er til salgs. Malmlaft Eiendom AS har de siste fire årene solgt 200 hytter til en samlet sum på 530 MNOK.