Laster inn kart ...

Prøv igjen

Hytter i Trysil

Se alle våre nøkkelferdige hytter i Trysil

Se hytter

I Trysil tilbyr vi nå nye og brukte hytter på Skurufjellet Familiegrend. Fantastisk beliggenhet 830 moh – et steinkast fra Fageråsen Høyfjellsenter. Her finner du matbutikk, sportsbutikk, skiutleie, kafèer, restauranter kun en kort spasertur fra hytta. Alle hyttene har også ski inn/ut, langrenn og sykkel direkte ut fra hytta. Disse hyttene vil ha gode leieinntekter og prisene vil ligge fra kr 1.590.000,- til kr 4.990.000,-. Noen av hyttene vil ha egne garasjer med direkte inngang til hytta. 

Vi har også noen få eksklusive hytter ledig 900 moh i Fageråsen. Store selveiertomter på 1,5 – 2 mål som grenser til friareal og har panoramautsikt. Disse har også ski inn/ut, langrenn og sykkel direkte ut fra hytta. Gangavstand til Trysil Høyfjellsenter og Radisson Blu Mountain Resort & Residences. Priser fra kr 7.990.000,-.

Ta kontakt på post@malmlaft.no eller tlf 04840 for å avtale visning eller melde din interesse.

Hytter på Sjusjøen

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Sjusjøen

Se hytter

Vi jobber med nye og spennende hytter på Natrudstilen. Disse forventes salgsklare senhøsten 2017.
Ta kontakt på post@malmlaft.no for å melde din interesse.

Hytter på Solsætra

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Solsætra

Se hytter

Solsætra ligger fantastisk til med panoramautsikt mot vann og fjell. Her har du sørvendt hytte med sol fra morgen til kveld, bare 10-12 mil fra Oslo-området. Solsætra er plassen for deg som ønsker en hytte i et stille og rolig område. Stedet er svært barnevennlig, trygt og sikkert. Solsætra kan by på en rekke aktiviteter i nærområdet som langrenn, terrengsykling, kano og kajakk, badeland, golfbane, jakt og fiske.

Malmlaft jobber med å finne en ny løsning for infrastruktur på dette feltet. Vi vil legge ut nye hytter for salg når dette foreligger.  

Vennligst ta kontakt på post@malmlaft.no dersom du ønsker å bli holdt orientert om videre prosess og framdrift.   

Hytter i Høgfjellia

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Høgfjellia

Se hytter

Høgfjellia ligger hele 860 moh på Nordseter ved Sjusjøen. Sørvendt og solrikt med panoramautsikt. Det er egen elektronisk bom inn til Høgfjellia og hele området er inngjerdet med skigard. Høgfjellia regnes som et av de mest eksklusive områdene i Birkebeinerriket. Langrennsløypa mellom Sjusjøen og Nordseter passerer helt inntil tomteområdet. Alpinbakke på Nordseter og Sjusjøen Skisenter. Lillehammer kjører du til i løpet av 15 minutter. Fra Oslo-området vil du oppleve at det er kort og grei kjørevei til Høgfjellia.

Alle våre hytter i Høgfjellia er nå utsolgt. Vi har og skal i markedet med flere spennende prosjekt på Digeråsen og Sjusjøen. Vennligst ta kontakt på 04840 eller post@malmlaft.no for nærmere informasjon.

Hytter på Digeråsen

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Digeråsen

Se hytter

Vi har ervervet en rekke tomteområder på Digeråsen. Disse vil bli bygget ut etappevis. Vi jobber nå primært med hytter som ligger høyt, solrikt og sørvendt – på en gammel setervoll. Ski inn/ut til alpinbakke, langrennsløype og sykkeltrasé som går direkte inn på Birkebeinerløypa. Golfbane ved foten av alpinbakken. Ypperlig utgangspunkt for friluftsliv, jakt og fiske. Fra Oslo-området vil du oppleve at det er kort og grei kjørevei til Digeråsen.