...

... Laster inn ...

Om Sjusjøen

Sjusjøen er en av Norges vakreste vinterdestinasjoner som ligger i Ringsaker kommune i Hedmark. Fra gammelt av var Sjusjøenområdet mye brukt til seterdrift, men i dag er området mest kjent for sine flotte hytteområder og fantastiske langrennsløyper. 

På Sjusjøen er Natrudstilen et av de mest populære og nyeste hytteområdene. Her ligger også Sjusjøen skisenter med alpinbakke, akebakke og langrennstadion med skiskytterblinker i tillegg til lysløype og rulleskiløype.

Sjusjøen er snøsikkert og ligger kun 15 minutter fra Lillehammer og kun et par timer  fra Oslo med bil – et perfekt hytteområde dersom du bor på Østlandet. Området har flere år på rad blitt kåret til Norges best langrennsdestinasjon og har et løypenett på 350 km velpreparerte skiløyper. På sommerstid byr området på fantastiske turmuligheter, både til fots og på sykkelen.

Du og din familie kan utforske en rekke forskjellige sommer- og vinteraktiviteter på Sjusjøen. Les mer om aktivitetene her.

Vi i Malmlaft har en rekke ferdighytter og leiligheter til salgs på Natrudstilen i Sjusjøen. Hyttene ligger solrikt i et flott landskap med vakker utsikt og langrennsløype og sykkelveier  direkte ved hytta. 

Se alle våre ferdighytter på Sjusjøen her.

Bilde av de flotte velpreparerte langrennsløypene på Sjusjøen

Foto © Henrik Strømstad