'

SOLGT! SJUSJØEN - NY HYTTE - 111 BYA - STORE VINDUER - SOL OG PANORAMA - SELVEIERTOMT - KR 4.290.000,-

Beliggenhet

Fantastisk beliggende med panoramautsikt til sjø og fjell fra solrik selviertomt på Rømåsen. Langrennsløyper som går inn på det totale løypenettet på Sjusjøen umiddelbart utenfor døra og kort vei til alpinbakken, lysløype, skiskytterstadion, badevann, kafè, sykkelcross m.m.

Ny Prinsessehytte leveres komplett med Husebykjøkkeninnredning, Siemens hvitevarer, fliser med varmekabel på badet, skiferflis med varmekabel i hallen, peisovn, utvendig beis, torv på taket m.m    

Generelt

Prinsessehytte med 39 kvadratmeter stue/kjøkkenløsning. Høyt under taket og store vinduer i front og gavl - gir god romfølelse og utsyn. 3 soverom + sovehems over badet. Badstue. Utebod/smørebod. Overbygget inngangsparti og to overbygde terrasser.

Adkomst/Tomteforhold

Tomta leveres grovplanert med parkering som er ferdig gruset. Forøvrig i det vesentlige naturtomt.Selveiertomt Det er verdt å merke seg at dette er en selveiertomt.

Tilpasninger og valg

Det er muligeht for en rekke tilpasninger og valg på denne hyttetypen. Dette gjelder utvidelse av hytte både i form av innbygging av terrassene, hems over soveromsfløyen og utvidelse i lengderetningen.

Videre er det mulighet for å få tegnet sitt eget kjøkken med kaffemaskin, vinskap, kjøkkenøy eller hva det måtte være. Det er også mulighet for gjestetoalett m.m.

Vennligst ta kontakt for nærmere informasjon rundt tilpasninger og valg.

Innhold

Nøkkelferdig hytte med utvendig beis, torv på taket, skiferflis med varmekabel i hallen, fliser med varmekabel på badet, Peisovn med pipe, Huseby kjøkkeninnredning med Siemens hvitevarer i stål, heltre dører med gummiforinger, eikeparkett, ekstra tykk panel, profilert listverk m.m.

Standard

Høy kvalitet på materialvalg og finish. Serviceavtale mv.Se prospekt.Omkostninger:Se prospekt. BudgivningVi selger etter prinsippet 'førstemann til mølla'.FinansieringsbevisFinanstilsynet og banker har innført nye retningslinjer i forhold til lån. Vi ønsker derfor at alle interessenter avklarer finansiering/fremskaffer finansieringsbevis før de kommer på visning, slik at budsjettet er avklart. Kontrakt og oppgjørSe prospekt.Alle bilder i annonsen er illustrasjonbilder fra hytter av tilsvarende utførelse. Vi tar forbehold om feil i markedsmatriell.  

Malmlaft Eiendom AS ble stiftet i 1997. Selskapet har de siste fire årene solgt 200 nøkkelferdige hytter til en samlet sum på 530 MNOK. Vi kan vise en tilsvarende hytte på Sjusjøen, gjerne i kombinasjon med tomtebefaring og en gjennomgang av prospektet. Vennligst ta kontakt for avtale om visning.