...

... Laster inn ...

'

SOLGT! FAGERÅSEN - HYTTE MED 2 SOV OG LOFTSTUE - 830 MOH - SKI INN/UT - KAFÈ - BUTIKK - KR 1.890.000,-

Beliggenhet

Perfekt beliggenhet! Her har hele familien alt innen rekkevidde direkte fra hytta. Parker bilen når du ankommer og start den først opp igjen når du reiser!

  • Gangavstand til sportsbutikk, skiskole, skiutleie, dagligvare, pub og restaurant.
  • Sykkel, langrenn og ski inn/ut direkte fra hytta.
  • Mountain Resort Trysil med spisesteder, innendørs og utendørs basseng innenfor fem minutters gange fra hytta.

Skurufjellet Familiegrend ligger hele 830 moh og er et av de høyeste beliggende områdene i Trysilfjellet. Svært snøsikkert.Barnevennlig område, med snømannen Valle og egne barneområder. Med 31 heiser og 65 nedfarter har Trysilfjellet noe å by på for alle nivåer. Alpinanlegget har hele seks stolheiser - fire av dem er 6-seters ekspressheiser, som raskt og komfortabelt tar deg opp i Trysils 65 bakker.

Generelt

Svært praktisk familiehytte med arealeffektiv planløsning;
• Åpen stue/kjøkkenløsning
• 2 soverom
• Egen loftstue med koselig brisk
• Bad
• Badstue
• Terrasse
• Mulighet for utebod

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst. Egen parkeringsplass følger hytta.Selveiertomt (gnr 33 bnr 1031 snr 19) som er seksjonert slik at kjøper har en forholdsmessig andel av eiet tomt. Samlet tomtestørrelse er ca 4792 kvm.

Innhold

Hytta har nytt og praktisk filtgulv med gulvvarme i hall, kjøkken og stue. Badet har fliser med varmekabel. 2. etg har malt furugulv. Malt trepanelt på vegger og tak.

Koselig åpen peis i stue.

Hytta er svart med hvite vinduer, dører og omramminger utvendig. Torvtak. Lun og fin terrasse med levegg i front av hytta.

Følgende inngår i prisen; Hvitevarer, panelovner, spisebord med sittebenker, madrasser i alle senger, alle lamper.

Standard

Selger har foretatt oppussing av overflater, lagt nytt gulv i 1. etg, bygd ny terrasse, lagt nytt filtgulv, byttet benkeplate, snekret sittebenk i stue og i loftstue i 2017.

Skurufjellet Familiegrend er beiset utvendig i 2017. Byggeår ca 1985.

Serviceavtale mv.Se prospekt.OmkostningerSe prospekt. BudgivningVi selger etter prinsippet 'førstemann til mølla'.

FinansieringsbevisFinanstilsynet og banker har innført nye retningslinjer i forhold til lån. Vi ønsker derfor at alle interessenter avklarer finansiering/fremskaffer finansieringsbevis før de kommer på visning, slik at budsjettet er avklart.Kontrakt og oppgjørSe prospekt.Alle bilder i annonsen er illustrasjonbilder fra hytter av tilsvarende utførelse. Vi tar forbehold om feil i markedsmatriell.  

Malmlaft Eiendom AS ble stiftet i 1997. Selskapet har de siste fem årene solgt 250 nøkkelferdige hytter til en samlet sum på 700 MNOK. Vennligst ta kontakt for avtale om visning.