Skip to main content Skip to footer

Fordeler med ny hytte

Å kjøpe ny hytte gir deg mange fordeler, som lavere omkostninger, moderne isolasjon, og høy kvalitet med mulighet for personlig tilpasning. Det er også en god investering i både fritid og økonomisk stabilitet.

Førstemann til mølla

Vi selger  etter prinsippet "førstemann til mølla". Det vil si at du som kunde kan sikre deg  den aktuelle hytta uten noen form for budrunde.

Lavere omkostninger

Du betaler 2.5 % i dokumentavgift til staten kun av tomteverdien og ikke av prisen på hytta. På brukte hytter betales det 2.5 % dokumentavgift av hele kjøpesummen.

God isolering

Alle hyttene bygges etter TEK17 og leveres med  gjeldende krav til isolasjon og u-verdier i vegger, golv, tak, vinduer og dører. Du får derfor en rask og effektiv oppvarming av hytta som igjen gir mindre utgifter til fyring. 

Svært god kvalitet og finish

Hyttene leveres med høy grad av kvalitet og finish. Dette gjør at du ikke trenger å tenke på vedlikehold og oppussing de nærmeste årene. De fleste hyttene blir også levert med mulighet for personlig preg  på en rekke løsninger og materialer. Dette gjør at du får en kvalitetshytte  slik du selv ønsker. 

En rekke valgmuligheter

De fleste hyttene leveres med mulighet for å tegne ditt eget kjøkken, velge type golv, velge type fliser, velge type peisovn, velge hvor du ønsker kontakter, brytere, TV -punkt mv.

God investering

Investering i en ny hytte er først og fremst  investering i fritid og famlieliv. Hytter er også svært stabile prismessig, uavhengig av prisutvikling på bolig.

En ny hytte er også attraktiv i leiemarkedet dersom du ønsker en ekstra avkastning på investeringen.

Malmlaft AS

Tlf: 04840

E-post: post@malmlaft.no

Adresse: Norderhaug, Flendalsvegen 298, 2420 Trysil

Org nr: 979 123 884

 

Vi har også kontor på Sjusjøen Hytteutleie