Hytter i Trysil

Se alle våre nøkkelferdige hytter i Trysil

Se hytter

Vi har solgt alle 33 hytter på Skurufjellet i Fageråsen, men har nå noen få unikt beliggende tomter ennå høyere opp. Disse ligger 900 moh og er på 1,5-2 mål. Ski inn/ut, langrenn og sykkel helt inntil hyttene.
Vi har to hytter for salg her nå.
Vi har også en innflytningsklar hytte helt øverst i Skurufjellet.
Prospekter for disse hyttene finnes lengre ned på siden.
Visning lørdag 1. april og i hele påsken.

Ta kontakt på post@malmlaft.no eller tlf 04840 for å avtale visning eller melde din interesse.

Hytter på Sjusjøen

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Sjusjøen

Se hytter

Vi er for tiden utsolgt på Nordseter og Sjusjøen.
Vi jobber med nye og spennende hytter som forventes salgsklare høsten 2017.
Ta kontakt på post@malmlaft.no for å melde din interesse.

Hytter på Solsætra

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Solsætra

Se hytter

Solsætra ligger fantastisk til med panoramautsikt mot vann og fjell. Her har du sørvendt hytte med sol fra morgen til kveld, bare 10-12 mil fra Oslo-området. Solsætra er plassen for deg som ønsker en hytte i et stille og rolig område. Stedet er svært barnevennlig, trygt og sikkert. Solsætra kan by på en rekke aktiviteter i nærområdet som langrenn, terrengsykling, kano og kajakk, badeland, golfbane, jakt og fiske.

Malmlaft jobber med å finne en ny løsning for infrastruktur på dette feltet. Vi vil legge ut nye hytter for salg når dette foreligger.  

Vennligst ta kontakt på post@malmlaft.no dersom du ønsker å bli holdt orientert om videre prosess og framdrift.   

Høgfjellia

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Høgfjellia

Se hytter

Høgfjellia ligger hele 860 moh på Nordseter ved Sjusjøen. Sørvendt og solrikt med panoramautsikt. Det er egen elektronisk bom inn til Høgfjellia og hele området er inngjerdet med skigard. Høgfjellia regnes som et av de mest eksklusive områdene i Birkebeinerriket. Langrennsløypa mellom Sjusjøen og Nordseter passerer helt inntil tomteområdet. Alpinbakke på Nordseter og Sjusjøen Skisenter. Lillehammer kjører du til i løpet av 15 minutter. Fra Oslo-området vil du oppleve at det er kort og grei kjørevei til Høgfjellia.

Alle våre hytter i Høgfjellia er nå utsolgt. Vi har derimot flere spennende prosjekt på Rømåsen, Sjusjøen. Vennligst ta kontakt på 04840 eller post@malmlaft.no for nærmere informasjon.

Digeråsen

Se alle våre nøkkelferdige hytter på Digeråsen

Se hytter

Vi har ervervet en gammel setervoll på Digeråsen. Denne ligger høyt, solrikt og sørvendt. Ski inn/ut til alpinbakke, langrennsløype og sykkeltrasé som går direkte inn på Birkebeinerløypa. Golfbane ved foten av alpinbakken. Ypperlig utgangspunkt for friluftsliv, jakt og fiske. Fra Oslo-området vil du oppleve at det er kort og grei kjørevei til Digeråsen.

Nye, spennende prosjekter kommer i august 2017! Ta kontakt på post@malmlaft.no for å melde din interesse.