...

... Laster inn ...

'

SOLGT! SOLSÆTRA - NY HYTTE MED STORE VINDUSFLATER - SELVEIERTOMT MED PANORAMAUTSIKT - KR 1.890.000,-

Beliggenhet

SOLSÆTRA ligger fantastisk til med panoramautsikt mot vann og fjell. Sørvendt med sol fra morgen til kveld, og bare 10-12 mil fra Osloområdet. SOLSÆTRA er plassen for deg som ønsker en hytte i et stille og rolig område. Svært barnevennlig, trygt og sikkert  - uten gjennomgangstrafikk av noe slag.  SOLSÆTRA kan by på en rekke aktiviteter i nærområdet:  
• Langrennsløype som går inn på det totale løypenettet mellom Nordmarka og Gjøvik
• Egen terrengsykkeltrasé rundt Trevatn, og milevis med andre stier og skogsbilveier
• Leie av kano og Kajakk i Trevatn
• Leie av båtplass i Randsfjorden
• Badeland på Raufoss
• Golfbane ved Randsfjorden
• Restauranter, shopping og ”byliv” i Gjøvik
• Fiske i Trevatn, Randsfjorden og en rekke andre vann og bekker/elver
• Krepsefiske i Randsfjorden
• Småviltjakt på hare, jerpe, orrfugl, røy og tiur i terreng rett utenfor hytta
• Komplett prospekt i pdf kan lastes ned ved å trykke på teksten "Last ned prospekt" øverst til høyre i annonsen.

Generelt

MalmlaftSmarte med STORE vindusflater og mye lys.
• 6-10 sengeplasser
• Gang med garderobe
• Bad med varmekabler
• Åpen kjøkken/stueløsning med stor takhøyde
• PLUSSpakke inneholder stor hems, utebod, takoverbygg og platting Vi har solgt mange tilsvarende hytter i Trysil og på Sjusjøen, så vi har mulighet for å vise en nøkkelferdig hytte i samme serie. Vi kan også vise tomt og ta en nærmere prat/gjennomgang av innhold og detaljer.  Vi selger etter prinsippet "førstemann til mølla", men i dette konkrete tilfelle ønsker vi å gjøre en avtale om at vi kan benytte hytta til visninger i 12-18 måneder mot avslag i prisen. Vennligst ta kontakt for en nærmere prat rundt dette.

Adkomst/Tomteforhold

SOLSÆTRA er et nytt felt som vi i Malmlaft eier. SOLSÆTRA har panoramautsikt fra fine selveiertomter. Denne aktuelle tomta ligger på en liten bergknaus, og er kanskje den beste tomta på feltet. SOLSÆTRA grenser til et annet etablert hyttefelt, så det er allerede et lite hyttemiljø i området. En hytte på SOLSÆTRA kan være et godt alternativ til deg som søker etter et småbruk også. SOLSÆTRA har svært kort og fin kjørevei fra Osloområdet, spesielt fint langs Randsfjorden. Følg riksveg 4 fra Oslo mot Jaren. Ta av riksveg 34 mot Dokka/Fall og kjør langs med Randsfjorden til Fall. Fra Fall ta av til høyre på riksveg 114 mot Trevatn og følg denne i ca 7 km. Hold utkikk etter et stativ med skilt hvor det står ”Solsætra” på venstre side av vegen. Følg denne veien ca 2 km opp til hyttefeltet. Solsætra er innerst på området. Tomta leveres grovplanert med to parkeringsplasser. I det vesentlige naturtomt. Selveiertomt Det er verdt å merke seg at dette er en selveiertomt. Selveiertomter har betydelig høyere verdi enn festetomter. De fleste fagmiljøer anser også en selveiertomt som tryggere og sikrere enn en festetomt.

Fordeler ved å kjøpe ny hytte


• Høy byggestandard. Bedre vinduer og isolering gir lavere fyringsutgifter.
• Alt er nytt. Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader de nærmeste årene. Trenger ikke pusse opp bad, pusse opp kjøkken eller bekymre deg for mulig fukt.
• Lave omkostninger. Du betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten - ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved brukte enheter.
• 10 prosent  bankgaranti i hele byggeperioden. En ekstra sikkerhet for deg som kunde at vi leverer det vi skal.
• 5 prosent  bankgaranti i hele fem år etter overtakelse av hytta.   En ekstra sikkerhet for eventuelle feil og mangeler som måtte oppstå etter overtakelsen.
• Du får en hytte du kan forme selv. Du kan tegne din egen kjøkkenløsning, velge løsning på bad, velge type golv, velge lyssetting - og mye mer.
• Du får en hytte som er enklere å leie ut og som gir høyere leieinntekter .

Innhold

Malmlaft Smarte 50 er en innholdsrik hytte med en god planløsning. Store vindusflater gir mye lys, samt at man får naturen inn i stua. Hytta leveres nøkkelferdig med blant annet grunnet stående utvendig kledning, shingel på taket, børstet furugulv, solbehandlet liggende panel innvendig, hvitmalte dører og vinduer, kjøkken fra Epoq, varmekabler på badegulv. Se forøvrig leveransebeskrivelse i prospekt for alle detaljer.

Standard

Oppføres på ringmur og bygges i reisverk iht. ny plan- og bygningslov fra 2009. Godkjente standarder for isolasjon/u-grad i vinduer. Serviceavtale mv. Det er pliktig serviceavgift på kr 890,- inkl mva per måned via autogiro/avtalegiro til Malmlaft Eiendom AS. Dette dekker vedlikehold vei, snøbrøyting, forbruk av vann, tilfartsløyper til eksisterende løypenett for langrenn. Kjøper er selv ansvarlig for drift og tømming av tett tank for avløp. Serviceavgiften indeksreguleres årlig med basis i konsumprisindeksen, første gang 1.1.2015. Malmlaft Eiendom AS skal ha 1. pri pant på inntil kr 15.000,- for samtlige tomter som sikkerhet for inndekning av fellesutgifter Omkostninger: Se prospekt.   Budgivning Selges etter prinsippet "førstemann til mølla". Kontrakt og oppgjør Kontrakt og oppgjør for tomt via Megleroppgjøret AS på Hamar Det innbetales 10 % av tomteverdi ved inngåelse av kontrakt, øvrig tomteoppgjør innen overskjøting. Kontrakt og oppgjør for hytte etter Bustadoppføringsloven. Kontrakt for hytte inngås direkte med Smarte Hytter og Mobilhytta AS. Det blir stilt garantier etter Bustadoppføringsloven, før, under og etter bygging. Det innbetales etter tilførte verdier på tomta, egen betalingsplan etter fremdrift følger kontrakten. Alle bilder i annonsen er illustrasjonbilder fra hytter av tilsvarende utførelse. Vi tar forbehold om feil i annonsen. Individuelle visninger. Vi kan vise en hytte i samme serie i Trysil eller på Sjusjøen, gjerne i kombinasjon med tomtebefaring og en gjennomgang av prospektet. Vennligst ta kontakt for avtale om visning.