'

FAGERÅSEN - 885 MOH - 1.950 KVM TOMT - SKI INN/UT - NY HYTTE - 3 STUER - 4 SOV - KR 6.490.000,-

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet helt øverst i Fageråsen. Oppkjørt langrennsløype og sykkel rett utenfor døra. Ski inn/ut til Norges største alpinanlegg.Sportsbutikk, skiskole, skiutleie, dagligvare, pub og restaurant samt Mountain Resort Trysil med spisesteder, innendørs og utendørs basseng innenfor gangavstand fra hytta.Tomta ligger hele 885 moh og er av de absolutt høyeste beliggende i hele Trysilfjellet. Svært snøsikkert.

Barnevennlig område, med snømannen Valle og egne barneområder.Med 31 heiser og 65 nedfarter har Trysilfjellet noe å by på for alle nivåer. Alpinanlegget har hele seks stolheiser - fire av dem er 6-seters ekspressheiser, som raskt og komfortabelt tar deg opp i Trysils 65 bakker.

Generelt

Malmlafthytte med god arealutnyttelse, flott interiør og eksteriør og meget god kvalitet:
• Åpen kjøkken/stueløsning.
• Loftstue.
• Kjellerstue.
• 4 soverom.
• Entré med skiferfliser (30cm
•60cm) på gulv og varmekabler.
• Bad med fliser på gulv og varmekabler.
• Stor innvendig bod i kjeller.
• Romslig terrasse med rekkverk.
• Utebod.Mulighet for badstue, ekstra bad eller andre endringer av planløsning.

Adkomst/Tomteforhold

Attraktiv beliggenhet med panoramautsikt utover dalen og mot hele Trysilfjellet. Høyt, fritt og svært solrikt beliggende - grensende til friareal. Ny ski inn/ut løype opparbeides denne sesongen og ligger i friarealet rett foran hytta. Langrenn i høyfjellet og sykkel i høyfjellet - direkte ut fra hytta. Tre parkeringsplasser på egen tomt.Selveiertomt (gnr 33 bnr 1074) med tomtestørrelse på ca 1950 kvm. Mulighet for anneks.

Visning

Vi har en tilsvarende visningshytte oppført på Skurufjellet Familiegrend som vi gjerne viser fram. Vennligst ta kontakt for avtale.

Innhold

Prisen er for komplett pakke med selveiet tomt, opparbeidelse og helt ferdig hytte.

Hytta bygges i Malmlaftkvalitet. Støpt betongsåle. Tradisjonelt bindingsverk. Stående panel med elementer av stavlaftutseende.Nøkkelferdig hytte med utvendig beis, shingel på taket, eikeparkett, heltre dører, Husebykjøkken, Siemens hvitevarer, fliser og varmekabel på badegulv, peisovn, panelovner. Se forøvrig leveransebeskrivelse for detaljer.Hytten bygges etter de til enhver tid gjeldende byggeregler i plan– og bygningsloven.

Standard

Høy kvalitet på materialvalg og finish.

Serviceavtale mv.Se prospekt.OmkostningerSe prospekt. BudgivningVi selger etter prinsippet 'førstemann til mølla'.

FinansieringsbevisFinanstilsynet og banker har innført nye retningslinjer i forhold til lån. Vi ønsker derfor at alle interessenter avklarer finansiering/fremskaffer finansieringsbevis før de kommer på visning, slik at budsjettet er avklart.Kontrakt og oppgjørSe prospekt.Alle bilder i annonsen er illustrasjonbilder fra hytter av tilsvarende utførelse. Vi tar forbehold om feil i markedsmatriell.  

Malmlaft Eiendom AS ble stiftet i 1997. Selskapet har de siste fem årene solgt 250 nøkkelferdige hytter til en samlet sum på 700 MNOK.